2008 Royal Canin Grand Prix Moskau

International Thai Cats ( ITC) is een onafhankelijke organisatie van fokkers en liefhebbers van de Thaise kat op internationaal niveau.

Leden van de ITC kunnen zowel liefhebbers als fokkers zijn die:

  • van de Thaise kat houden en hem bewonderen. Daarbij doen zij hun best om het ras te behouden en verbeteren en de verspreiding en adoptie te bevorderen zonder materiële interesse

  • hun Thai alle zorg en een liefdevol, goed onderhouden thuis bieden

PKD examination in Leipzig (Germany)

  • klaar staan om alle, ook onverwachtse, noodzakelijke kosten op zich te nemen voor de gezondheid en welzijn van de kat

Breeders seminar "Reproduction of the cat"

  • goed voor hun kat zorgen en voortdurend hun kennis over de kat vergroten
  • onvoorwaardelijk hun kennis over de ontwikkeling en het gedrag van de kat met de anderen delen

Meeting in Italy

  • samenwerken met andere ITC leden op een betrouwbare en vriendelijke manier.

Leden van de ITC staan vrij om te besluiten op welke manier zij actief willen bijdragen aan de Thaise kat - als fokker of liefhebber. Je kan beginnen met het zijn van een liefhebber en als je dat zou willen zelf op een goed moment gaan fokken. Net zoals een fokker tijdelijk of volledig kan stoppen en zich toelegt op het zijn van een liefhebber.

Doormiddel van de fijne en eerlijk omgang tussen de ITC leden en hun toewijding en samenhorigheid met betrekking tot de nodige doelen en richtlijnen voor het fokken, is onze gemeenschap geslaagd in het veilig stellen van een groot aantal, genetisch gezonde Thai katten in veel verschillende kleur in de laatste 18 jaar.

International Thai Cats

International Thai Cats ( ITC) is een onafhankelijke organisatie van fokkers en liefhebbers van de Thaise kat op internationaal niveau.